Hostel Love ||

Hoe marginaal is het eigenlijk wel? Ik voel me enerzijds als een verliefde gek en anderzijds als een goedkope hoer. Een nacht met je geliefde in een gehuurd kamertje doet toch veel met een mens. Soit, marginaliteit alom dus.
Een fles goedkope rode wijn, wat kaas en stukken chocola. Eigenlijk hadden we beter in Parijs gezeten dan in de Europese hoofdstad. Of wordt juist die Europese hoofdstad voor ons de hoofdstad van dé Liefde?
Ah ah. Ik verval weer in het vragen stellen zonder er antwoorden op te willen weten of zonder ze ook maar te zoeken. Ergens lijkt het me fout in deze relatie. Wat noemt men trouwens een relatie? Twee weken na een eerste kus, een drietal keer vleselijk contact of de hernieuwde opflakkering van een gevoelsleven?
Ik zou er geheel over kunnen uitwijden, maar dit is iets wat goed voelt, wat voortbestemd lijkt. Zware woorden misschien voor wat nog maar pril lijkt, maar dit is het gewoon. Dit lijkt verder en dieper te gaan dan al mijn eerdere relaties bij elkaar. En ja, dat is vreemd.
En ja, ik weet dat ik genoeg melig heb gedaan voor één en enkel blogbericht.
*einde*

Advertisements

One response to “Hostel Love ||

  1. Melig zijn wij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s