O.V.E.R.

Vandaag de dag zijn we alweer 3 weken vrijgezel. Ow Ja. Zoiets toch.
Ik heb geen zin om hier het wat, hoe en waarom neer te typen. Verantwoording afleggen ligt nu eenmaal niet in mijn aard. We zullen het maar houden bij een paar regels die we ons vanaf nu opleggen na pijnlijke en bloederige break-ups.

1) Blijf weg van de voorwerpen die ook maar ruiken of smaken zoals voedsel. Je hoeft die 10 kilo die je afviel tijdens het beslissingsproces écht niet terug bij te komen.

2) Verbied je vrienden nog contact te onderhouden met je ex. Anders kan het zijn dat je tijdens één van je eigen feesjes hem opeens tegen het lijf loopt en uiteindelijk met hem in bed belandt. Fout!

3) Geef nooit toe aan bemiddelingspogingen van je ex-toekomstige schoonmoeder. Zo moet je niet meer gaan lopen met het excuus even naar het toilet te moeten.

4) Begraaf jezelf niet in werk. Elke avond vergaderen is ook niet aan te raden. Zo steek je het gebroken hart even weg, maar o die klap komt nog wel.

5) Blijf met visa-kaarten weg uit schoenwinkels! Dat paar Adidasjes ga je toch nooit durven aan te doen omdat ze eenerzijds te duur waren en anderzijds ze je teveel aan je ex zullen herinneren.

6) Denk nooit dat een potje seks met iemand anders dan je ex je over je gevoelens voor hem kunnen brengen. Je voelt je alleen vies, vuil en vettig achteraf.

7) Begin nooit in wilde weg in je haar te knippen omdat je een andere ik wil creeëren. Met zo’n rattekop ga je daadwerkelijk alleen mannen wegjagen.

Advertisements

One response to “O.V.E.R.

  1. Battal, gij zijt echt, maar dan ook echt gek. Zotje toch.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s